Modele de seminee

Modele de seminee

Va oferim o gama variata de finisaje cu design rafinat, realizate integral in fabrica noastra ce pot fi personalizate conform cerintelor clientilor.

Modele de focare

Modele de focare

Focare pe lemn, electrice sau gaz. Importator direct-toata gama de focare pentru seminee, atat din fonta, otel sau samota.

Cosuri de fum

Cosuri de fum

Importator autorizat al celor mai prestigioase firme producatoare, punem la dispozitie o gama variata de cosuri de fum la pret de producator.
Prima pagina MODELE DE SEMINEEFOCARE SEMINEECOSURI DE FUMREALIZARIOFERTE SPECIALEPROMOTIE FOCAREFOCARE VENTILATESOBEFOCARE CENTRALAAccesoriiIntrebari frecvente Despre noi Contact


Galerie - Seminee clasice-preturi

Semineu Buzau

Semineu Buzau

Semineu clasic pe colt, cu focar semideschis samotat, realizat din zidarie tencuita decorativ/piatra buciardata, marmura si lemn de brad

- pret finisaj extern 850 euro +TVA; optional focar deschis samotat 550 euro+TVA

Acest pret reprezinta finisajul extern al semineului. Pentru pret complet se aduna: pretul finisajului, pretul focarului, pretul accesoriilor de montaj si pretul manoperei aferente.

Accesoriile de montaj sunt materialele folosite la executia semineului si pot fi: hota termoizolata, piesele de racordare dintre focar si cosul de fum, grilele metalice dupa caz pentru admisie, evacuare si decompresie aer cald, adezivi, etc. Pret mediu 300 euro+TVA.

Manopera de montaj si transportul sunt separate fata de pretul accesoriilor. Pret mediu 350 euro+TVA.

Contra cost asiguram de la caz la caz finisarea hotei semineului.

- se poate adapta pentru orice varianta de focar cu 2 laturi

- producator Acantus 3D